Skip to content
Marie72

Marie Bjelland
Daglig leder
Jeg heter Marie Bjelland, og mor til 3. Har jobbet som resepsjonist på Madla Fotklinikk siden 2013, og trives veldig godt med det. Alltid motiverende å gå på jobb, når du har supre kolleger, og mange fornøyde kunder. Jeg har bred erfaring fra butikk, og har også jobbet 4 år som tannlegesekretær. Ønsker alle velkommen.

Camilla72

Camilla Johansen
Negledesigner
Jeg heter Camilla Johansen. Har jobbet som negledesigner i 15 år, og har vært hos Madla Fotklinikk siden 2014. Jeg elsker jobben min, og gir meg ikke før vi begge er fornøyde.

musso

Elodie Musso
Aut. fotterapeut
Jeg heter Elodie Musso, og kom til Norge i 2011, etter å ha jobbet som fotterapeut i Paris i 4 år. Jeg ble ferdig utdannet i 2009, med bachelor i fotterapi. Tok et år til på høyskole, for å spesialisere meg på innleggssåler innen idrett. Jeg begynte å jobbe på Madla Fotklinikk i 2017, hvor jeg trives med både praksis av mitt fag, med pasientene mine, og mine gode kolleger.

nordhus72

Elin Nordhus
Aut. fotterapeut
Jeg heter Elin Nordhus, og mor til 3. Nyutdannet og autorisert fotterapeut. Har jobbet på klinikk i 3 år, og har bachelorgrad i akupunktur og ernæring med grunn medisinsk utdannelse. Har i tillegg utdannelse som reflexolog, massør og som medisinsk yoga instruktør. Elsker faget/yrke mitt med å behandle og forebygge hud, fot, hofte og rygg problemer. Riktig fottøy eller såler til DIN fot, er grunnlaget for å forhindre skader eller fotlidelser.

sobon72

Joanna Natalia Sobon
Aut. fotterapeut
Mitt navn er Joanna Natalia Sobon. Født i Polen, og oppvokst her i Norge. Utdannet fotterapeut i 2009, har jobbet på sykehjem, og div salonger og klinikker. Har også drevet for meg selv i mange år. Nå setter jeg fokus på tverrfaglig samarbeid, for å nå optimal behandling til hver enkelt pasient. Bli kvitt plager, og oppnå økt livskvalitet. Jeg er oppdatert i faget, og setter korte og langsiktige mål for mine pasienter. Sko, og kropp i bevegelse er nøkkelen til gode føtter, samt god informasjon og veiledning. Jeg har erfaring med forskjellige grupper mennesker, også barn.

rashid72

Safia Rashid
Aut. fotterapeut
Jeg heter Safia Rashid. Er utdannet fotterapeut fra Jåttå videregående, og begynte å jobbe på Madla Fotklinikk i juni i 2020. Mitt kompetanse området er sykdommer som revmatisme, hjerte og diabetes, som alle påvirker føttene våre. Jeg hjelper deg også med stell av hud og negler, og fjerning av torner og vorter, samt inngrodde negler.

RemasterDirector_1a5c03258

Colette Gillibert
Aut. fotterapeut

siri

Siri Innvær Nordeide
Aut. fotterapeut

Jeg heter Siri Innvær Nordeide, og er både autorisert fotterapeut og vernepleier. Startet egen fotklinikk på Bømlo som nyutdannet fotterapeut, og har i mange år jobbet som vernepleier på sykehjem, før jeg satset på fotterapi. Det er flott å kunne hjelpe mennesker med ulike fotproblemer, som inngrodd negl, psoriasis, hard hud, torner o.l, samt gi veiledning om riktig fottøy. Jeg er glad i yrket mitt som fotterapeut, og synes det er flott å få jobbe sammen med andre fotterapeuter for best mulig faglig utvikling.

 

RemasterDirector_5122f8b34

Olaug Johansen
Ekstrahjelp resepsjon

Back To Top