Skip to content

Manikyr med lakk
Behandlingen inkluderer fiksing av neglebånd samt lakkering og en god håndkrem. Behandlingen er populær blant de som vanligvis steller neglene hjemme, men ønsker seg litt hverdagsluksus i form av å få neglene ordnet i en salong.

Manikyr med shellac
Behandlingen inneholder dytting / fjerning av neglebånd, klipping og filing av negler. Proteinlakk og neglolje før neglene lakkeres med ønsket shellac farge. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem. Vi bruker CND Shellac.

Fjerning av shellac
Har du shellac på neglene fra før av, kan du velge denne måten å fjerne lakken skånsomt på. Vi bruker CND Shellac Remover.

Gelenegler (nytt sett)
UV gele negler er den perfekte løsningen for alle som drømmer om sterke, lengre og penere negler. Bra behandling for dem som har lett sprukne negler og flisete negle eller neglebitere. Gelenegler er lett og et naturlig utseende som støpes etter dine hender. De kommer i trendy farger og design.

Gelenegler (etterfyll)
På grunn av den naturlige vekst av negler, er det nødvendig med refill etter ca 4 uker. Da bestiller du en time for etterfylling og fiksing av geleneglene.

Mini manikyr
Her får du en mini manikyr, der vi fjerner neglebånd, og filer ønsket fasong på neglene. Avsluttes med negleolje og håndkrem.

Bildegalleri

Back To Top