nfflogo

Som å gå barbeint med skoene på!

Birkenstock har blitt spesielt kjent for sine korksåler som følger fotens form. Sålen gjør Birkenstocks produkter enestående. Sålen er anatomisk oppbygd og gir foten all støtte som behøves og gir kroppen rett avlasning. Takket være den unike sålen som fordeler kroppens vekt over hele fotsålen er Birkenstock sko veldig behagelige for deg som går og står mye. Hos oss finner du et bredt utvalg av Birkenstock-sandaler til både han og henne. Kjøp dine Birkenstock hos oss!

Perfekt til følsomme føtter

Vi har begynt å forhandle New Feet. New Feet er utviklet til mennesker med gikt, diabetes eller følsomme føtter. New Feet har en unik balanse mellom kvalitet, komfort, stabilitet og mulighet for individuell tilpasning. Kom innom vår klinikk for råd og veiledning.

Gehwol hjelper!

Mye kan gjøres for å forebygge fotplager. I over 130 år har Gehwol drevet forskning og utvikling av effektive produkter som kremer, fotbad, spray og fotpudder.
Vi forhandler alle Gehwolprodukter og har kjennskap og erfaring med hele sortimentet.
Gehwol´s produkter hjelper for bl.a. Vannblemmer, Fotsvette, Fotlukt, Trette og tunge føtter, Brukne negler, Inngrodde negler, Trette og ømme føtter, Hard hud, Sprukken hud, Torner, Kalde føtter, Brennende føtter...

Du kan lese mer om Gehwol-produktene her: http://www.gehwol.no/

Gode sokker!

Finnes det en bedre følelse enn å ta på seg et par myke sokker som kjennes ut som silke mot huden? FALKE føles sånn, enten det er fashionsokkene eller sportssokkene. Noen modeller har også silke, cashmere og/eller virgin ull. Kvaliteten er udiskuterbar - den tyske familiebedriften Falke Group har produsert sokker siden 1895 og drives nå av 4.generasjon.

Altra løpesko

Altra skiller seg fra andre merker ved at de har bred forfot og null drop. Denne utformingen gir tærne mulighet til å spre seg på en naturlig måte samtidig som fraværet av drop gir en følelse av å løpe barfot. Altra FootShape™ tåboks lar foten din til å slappe av og lar tærne spre seg naturlig, og den holder stortåen rett for mer kraft.